loader image

About

Rascal: samen lekker de fik erin!

Rascal is een pop-/rockband die zijn naam elk optreden weer eer aandoet. Energiek, dolenthousiast en uitermate bedreven. Rascal bestaat uit muzikanten die heel verschillend zijn, maar elkaar gevonden hebben in de band. Daar smelten hun muziekstijlen samen tot de herkenbare en aanstekelijke Rascal-stijl.

Groot feest

Hun pakkende teksten, catchy melodielijnen en dol enthousiasme slaan als een vuurtje over naar het publiek. Samen lekker de fik er in, dat is Rascal! De leden halen hun inspiratie uit bands als Train, Racoon, Kings of Leon en Robbie Williams. Maar bovenal zijn zij zichzelf. Of het nu de kleine zaal van een theater of café is of het hoofdpodium van een groot festival: deze mannen met dame op drums maken er altijd weer een groot feest van. Geen wonder dat Rascal de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een begrip in de Haagse en Zoetermeerse Pop/Rock scene.

Hoger niveau

Tijd voor de next steps! Van de songs Baby It Ain’t Me en het splinternieuwe Memory Lines neemt Rascal momenteel de videoclips op en de band is druk bezig met de productie van een nieuwe CD. In april 2022 volgt de landelijke releasetour. Tot slot oriënteert Rascal zich op aansluiting bij een managementbureau om de huidige ontwikkeling van de band naar een nog hoger niveau te brengen.

Meer informatie en boekingen?

bookings@rascalband.com